InbouwWereld - inbouw witgoed boretti siemens baumatic Atag Bosch Pelgrim Falcon Bompani Fratelli Onofri Smeg Denardi Maytag inbouw kookplaat vaatwasser magnetron oven koelkast fornuis inbouw afzuigkap amerikaan  Informatie

Contact Opnemen  | Routeplanner
Adresgegevens  | Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden
 
Algemeen
1.1 De internetsite Inbouwwereld.nl en A.G.W. zijn en onderdeel van V.O.F. Gremmen Oss en is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nr. 16042888. BTW nr. 8054.24.738.B.01.3300 Adres : Batavenweg 15/17 5349 BC Oss. Tel: 0412-626767 , Fax: 0412-652625 , E-mail: info@inbouwwereld.nl
1.2 Alle onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten tussen V.O.F. Gremmen en de desbetreffende klant. Alle eventuele andere door de klant gehanteerde inkoopvoorwaarden worden nadrukkelijk van de hand gewezen , tenzij deze vooraf schriftelijk door de verkoper zijn aanvaard.
 
Overeenkomst
2.1 Een overeenkomst is tot stand gekomen zodra de klant het aanbod van de verkoper heeft aanvaard. Als deze overeenkomst schriftelijk is vastgelegd , geldt uitsluitend de schriftelijke overeenkomst.
2.2 Voor aankopen en bestellingen die via Inbouwwereld.nl worden gedaan dient u het volledige bestelformulier in te vullen en naar ons op te sturen of via onze site naar ons te mailen. Binnen 48 uur wordt door ons de ontvangst van uw bestelling bevestigd . Vanaf het moment van ontvangst van uw bestelling is de overeenkomst van kracht. Deze Koopovereenkomst geldt voor de in de bevestigingsmail vermelde typenummers en prijzen. Mochten wij eventuele onduidelijkheden of onjuistheden in het bestelformulier aantreffen , nemen wij contact met u op.
2.3 U dient de overeenkomst van die tot stand is gekomen op zowel onze site als in onze vestiging nader te controleren op eventuele fouten en deze direct aan ons te melden.
2.4 Indien de overeenkomst wordt ontbonden door toedoen of nalaten van de klant , zal de verkoper gerechtigd zijn de door hem gemaakte kosten aan de klant in rekening te brengen onder de verplichting deze aan de klant te specificeren.
2.5 Voor alle overeenkomsten geldt het Nederlandse recht.
 
Prijzen
3.1 Alle prijzen zijn netto inclusief 21% BTW , exclusief verwijderingsbijdrage en verzendingskosten.
3.2 Alle prijzen zijn dagprijzen en gelden voor de dag van binnenkomst van uw opdracht. Eventuele onvoorziene prijswijzigingen door b.v. de fabrikant worden aan de klant doorberekend.
 
Betaling
4.1 Betaling in onze vestiging kan via kontante betaling en doormiddel van pinnen .
4.2 Leveranties geschieden altijd tegen kontante betaling op het moment van levering .
4.3 Indien andere dan kontante betaling is overeengekomen , geldt de overeengekomen betalingsmethode en betalingstermijn . Zo is betaling via bank ook mogelijk indien deze geschied voor de levering van de apparatuur.
 
Levering
5.1 Leveranties van artikelen geschieden ten aller tijde vanaf magazijn verkoper ongemonteerd. Indien bezorging is overeengekomen , zal de bezorging plaats vinden op de begane grond in de direct achter de voordeur gelegen ruimte , mits deze zonder trap of treden te bereiken is .
5.2 Leveringen geschieden alleen in Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Of er moet anders zijn overeengekomen . De kosten van de levering worden tegelijkertijd met de koopovereenkomst afgesloten.
5.3 Inbouw van de geleverde apparatuur is niet inbegrepen maar is in overleg tegen betaling te realiseren.
5.4 Tijdens de bestelprocedure heeft de klant de mogelijkheid om een gewenste leveringsdatum op te geven. Mocht het voor de verkoper niet mogelijk zijn de goederen op de des gewenste datum te leveren , wordt de klant daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld en wordt er de mogelijkheid geboden om en nieuwe datum te stellen of om de koopovereenkomst te ontbinden.
5.5 Indien om bouwkundige of andere redenen het te leveren apparaat niet achter de voordeur kan worden geleverd vanwege de afmeting van de apparatuur is de verkoper gerechtigd aflevering bij het door de klant aangegeven perceel te laten plaatsvinden dan wel de leverantie af magazijn verkoper te laten plaatsvinden , naar keuze van klant.
5.6 Eventuele oude apparatuur kunnen mits er bij de vervoerder plaats is direct worden meegenomen. Deze kunnen ook altijd bij de vestiging worden ingeleverd .
5.7 Bij eventuele beschadigingen aan de verpakking dient de inhoud direct bij aflevering gecontroleerd te worden. Als de apparatuur niet overeen komt met de opdracht of bij eventuele beschadigingen , dient u die binnen 24 uur bij ons te melden.
5.8 Wordt er door de klant bij aflevering niet aan de overeengekomen betalingsvoorwaarden voldaan , wordt de apparatuur niet uitgeleverd en blijven deze eigendom van de verkoper mits er sprake is van e.v. drukfouten of vergissingen .
 
Garantie
6.1 Op al onze producten zit fabrieksgarantie. Voor nieuwe apparaten geldt gewoonlijk 2 jaar Fabrieksgarantie. Bij sommige merken is het mogelijk om bij 4 of stuks apparatuur 5 jaar garantie te Krijgen. Deze optie is niet mogelijk als er ook B-keus apparaten in deze order zitten. Op B-keus apparaten geldt 1 jaar fabrieksgarantie indien anders wordt aangegeven.
6.2 De klant heeft recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van de apparatuur. U kunt binnen die periode de apparatuur retourneren mits deze nog onbeschadigd in de originele verpakking zit. Voor eventuele retourkosten is de klant zelf aansprakelijk mits er sprake is van eventuele drukfouten of vergissingen.
 
Privacy
7.1 Klantgegevens worden uitsluitend intern gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling.
7.2 Klantgegevens worden nooit gebruikt voor reclamedoeleinden en nooit ter beschikking gesteld aan derden.


Wijzigingen onder voorbehoud
Laatst gewijzigd: 27 juni 2005

InbouwWereld - inbouw witgoed boretti siemens baumatic Atag Bosch Pelgrim Falcon Bompani Fratelli Onofri Smeg Denardi Maytag inbouw kookplaat vaatwasser magnetron oven koelkast fornuis inbouw afzuigkap amerikaan© Garytje.nlInbouwWereld - inbouw witgoed boretti siemens baumatic Atag Bosch Pelgrim Falcon Bompani Fratelli Onofri Smeg Denardi Maytag inbouw kookplaat vaatwasser magnetron oven koelkast fornuis inbouw afzuigkap amerikaan